skip to Main Content
302 55 84 533 90+ apply@cystudies.com

به علت معافیت ایرانیان از ویزای توریستی ترکیه در بدو ورود به قبرس شمالی برای ایرانیان ویزای ۳ ماهه صادر میشود. اما به علت اقامت بیش از ۹۰ روز برای دانشجو احتیاج به اخذ ویزای تحصیلی قبرس شمالی است.

در نتیجه دانشجو میبایست درخواست اقامت دانشجویی را به اداره ی مهاجرت ارایه کند.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحصیلی قبرس شمالی:

دانشجو پس از گذراندن مراحل ثبت نام تنها بعد از ۳۰ روز باید مدارک زیر را ارایه کند:
  1. گواهی اشتغال به تحصیل (از اداره آموزش دانشگاه دریافت کنید)
  2. اصل گذرنامه معتبر با حداقل اعتبار یکسال
  3. 2 قطعه عکس با سایز گذرنامه
  4. اصل قرارداد محل اقامت (خوابگاه و یا منزل)
  5. اصل گواهی سلامت (مهر و موم شده توسط بیمارستان)
  6. تمبر (از دفتر پست واقع در محوطه دانشگاه تهیه کنید)
  7. اصل رسید هزینه اقامت برای یکسال (به اداره مالیات باید پرداخت شود)

نکات مهم:

  • گواهی سلامت سایر کشورها در قبرس شمالی اعتبار ندارد.
  • افراد دارای بیماری های واگیردار و صعب العلاج نظیر ایدز، سل، وبا، هپاتیت و غیره حق اقامت در قبرس شمالی را نداشته و میبایست کشور را ترک کنند.
  • زمان استفاده از مرخصی تحصیلی دانشجو باید خاک کشور قبرس شمالی را ترک کند و اجازه اقامت ندارد.
  • یکی از اعضای خانواده درجه یک فرد حق اقامت یک ساله در قبرس شمالی در کنار دانشجو را دارد.

نکته‌:

صدور اینگونه اقامت ملزم به نظر اداره پلیس و براساس مدارک دال بر نسبت خانوادگی دارد.

فردی که قصد همراهی دانشجو را دارد نیز باستی گواهی سلامت کسب کند و در ضمن صورتحساب بانکی به اندازه هزینه لازم جهت زندگی بمدت یکسال را ارایه کند.

اطلاعات مهم

برای آغاز پروسه اخذ پذیرش خود در دانشگاه های قبرس شمالی، ابتدا با مشاورین ما تماس بگیرید تا راهنمایی های لازم و مسائلی همچون هزینه تحصیل در دانشگاه ها و رشته های ارائه شده رو مطلع بشوید. سپس مدارک خود را آماده کرده و برای ما ارسال کنید.

دانشجویان میتوانند در امتحان زبان دانشگاه های قبرس شمالی شرکت کنند و شروع به تحصیل نمایند.

پذیرش دانشگاه های قبرس شمالی نیازی به داشتن مدرک زبان ندارد.

داوطلبان میتوانند ابتدا از دانشگاه پذیرش خود را دریافت نمایند. سپس در امتحان زبان دانشگاه  پس از ثبت نام شرکت نمایند. دانشجویان در صورتی که نتوانند نمره حد نصاب را کسب کنند دوره های زبان انگلیسی را در دانشگاه مدنظر باید بگذرانند.

قابل ذکر هست که این افراد همچنان دانشجوی رسمی دانشگاه محسوب خواهند شد.

برای اطلاعات بیشتر در زمینه امتحان زبان دانشگاه های قبرس شمالی به صفحه ی تست زبان انگلیسی دانشگاه های قبرس شمالی مراجعه کنید.

شما قادر خواهید بود در دانشگاه های معتبر قبرس شمالی در رشته ی مورد علاقه ی خود ادامه تحصیل دهید. رشته هایی از قبیل پزشکی , دندانپزشکی , داروسازی , رشته های علوم مهندسی و ...

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد رشته های تحصیلی در دانشگاه های قبرس به صفحه ی رشته های تحصیلی در دانشگاه های قبرس مراجعه کنید.

قبرس، سومین جزیره بزرگ دریای مدیترانه محسوب می‌شود که بخش قبرس شمالی به شکل گیتار می باشد.

ساکنین قبرس شمالی به زبان ترکی قبرسی که یکی از لهجه‌های زبان ترکی استانبولی است صحبت می‌کنند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد زندگی در قبرس به صفحه ی اختصاصی زندگی در قبرس مراجعه کنید.

یکی از خدمات ما در مجموعه ی Cystudies استقبال فرودگاهی و همراهی شما در روند ثبت نام و کارهای اداری می باشد.

شما می توانید برای اطلاعات بیشتر در این مورد به صفحه ی استقبال در فرودگاه قبرس شمالی مراجعه کنید.

پس از انجام فرایند ثبت نام در دانشگاه یکی از اعضای تیم ما برای اقدام ویزای تحصیلی در کنار شما خواهد بود و تا پایان انجام مراحل اداری و تحویل ویزا شما را راهنمایی خواهد کرد.

برای اطلاعات بیشتر به صفحه ی ویزای تحصیلی قبرس شمالی مراجعه کنید.

گواهینامه رانندگی ایران مورد قبول راهنمایی و رانندگی قبرس شمالی نیست و شما با گذشت دوره ای ۴ تا ۶ هفته ای و قبولی در آزمون قادر به اخذ گواهینامه قبرس خواهید شد.

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به صفحه ی گواهینامه رانندگی در قبرس شمالی مراجعه کنید.

برای تسویه حساب دانشگاه و انتقال پول شما نیاز به یک حساب بانکی در یکی از بانک های قبرس شمالی خواهید بود که ما در این روند شما را همراهی خواهیم کرد.

برای اطلاعات بیشتر به صفحه افتتاح حساب در قبرس شمالی مراجعه کنید.

با توحه به شرایط قبرس شمالی و بهبود روابط با بخش جنوبی این جزیره شرایط سرمایه گذاری پر بازده بیش از پیش فراهم شده.

برای اطلاعات بیشتر شما می توانید به صفحه سرمایه گذاری در قبرس شمالی مراجعه کنید.

مدارک لازم برای پذیرش قبرس

فرایند اپلای خود را شروع کنید

Back To Top